Probabil că cea mai importantă regulă pentru redactarea rapoartelor de cercetare,

Chicago : Dissertation Editor

scriitorul ar trebui să încerce să relateze aspectele studiului într-o manieră care să reflecte cu exactitate ceea ce s-a făcut și ceea ce a găsit. Deși stilul de raportare poate varia în cazul studiilor cantitative și calitative, accentul în toate cazurile ar trebui să fie pe furnizarea unei descrieri precise pentru cititor. De exemplu, în rapoartele cantitative, pronumele personale precum și noi sunt de obicei evitate, iar vocea pasivă este folosită. În schimb, în ​​raportul calitativ, cercetătorii adoptă adesea un ton mai personal, folosesc vocea activă și împărtășesc cuvintele participanților. Studiați diferențele stilistice nu după necesitatea unei raportări mai precise.

Oricum ai face asta să se întâmple, va veni un moment când te așezi în fața unei tastaturi sau cu un bloc de hârtie goală și vei începe sarcina de a-ți scrie cercetarea. Vă putem imagina acum, creionul în mână, tastatura pregătită – gata să scrie povestea cercetării dvs.! Du-te în acel loc pentru o vreme. Pregătește-te să scrii!

Din fericire, odată ce începi să scrii, devine mai ușor să continui să scrii. Atunci când lucrezi productiv și rămâi la tas, surprinde-te că ești bun! S-ar putea să vă gândiți chiar la un mic sistem de recompense (dacă sunteți oarecum motivat extrincic, adică). După ce s-a dedicat puțin timpului de scris, unul dintre autori (…din nou) se răsfăță cu o alergare, timp cu familia sau prietenii sau ceva dulce (știi, niște zahăr pentru a ajuta cu …..)

În spiritul împărtășirii unor sfaturi de scriere de succes, să lucrare licenta model începem cu câteva sfaturi din figura 21.1 despre ce să nu faci odată ce te-ai așezat în sfârșit la muncă. Nu este greu de văzut cum activități precum cele enumerate pot consuma timp de scris. Poate doriți să vă scrieți propria listă de evitare și să o lipiți lângă oriunde scrieți. Verificați-l ocazional, dar scoateți comportamentele din sistemul dvs.

Ceea ce urmează este o listă de sfaturi utile pentru scriere.

Sfaturi pentru a reuși la scriere

 Căutați progresul, nu perfecțiunea

 Scrie orice îți vine în minte. Apoi întoarceți-vă și căutați ceea ce încercați să spuneți – este acolo.

 Te-ai gândit vreodată: Mi-aș fi dorit să fi făcut asta altfel? Cu scrierea o poți face diferit, editarea propriei lucrări este o încântare. Scrieți cu îndrăzneală și apoi spuneți din nou.

o Nu mă gândesc la toate lucrurile pe care trebuie să le fac la școală înainte de mâine

o Scanează mydesk pentru a vedea dacă cineva mi-a lăsat o notă o întâlnire, antrenament sportiv, petrecere de ziua de naștere la care trebuie să merg ACUM.

o Verificați-mi mesageria vocală

o Verificați-mi e-mailul.

o Verificați mycheckhook pentru a vedea dacă este echilibrat

o Sună-mi soția/copilul/colega/prietenul/ dușmanul pentru a vedea ce fac.

o Merge pe hol să văd dacă găsesc pe cineva cu care să vorbesc.

o Visează să câștigi la loterie.

o Fă o programare pentru a-mi vedea medicul dentist.

 Scrisul este un exercițiu de învățare a propriei lucrări. Scrierea, apoi editarea, apoi rescrierea, apoi editarea din nou, clarifică gândurile într-un pachet coerent.

 Editare:evena gem trebuie extrasă cu durere, tăiată fără milă, apoi șlefuită.

 Nimeni nu știe când ai discutat cu computerul de câteva ori.

 Scrieți fără a ține cont de gramatică, sintaxă sau punctuație, doar scrieți. Uneori editarea este o tehnică de aviditate.

 Scrieți la aceeași oră în fiecare zi la un moment în care știți că nu veți fi deranjat.

 Scrieți-vă cercetarea ca și cum ați trimite e-mail unui prieten. Prefă-te că prietenul tău are nevoie să fie explicat simplu.